Referenties

 • CM Packaging (Hoffmann Neopac): Herbert van de Beek – Sales Directeur / mede-eigenaar
  Ineke heeft als HR Manager de rol van Personeelszaken weten om te turnen naar HR-beleid en gezorgd voor meer bewustwording van de importantie hiervan binnen het managementteam. HR is daardoor een integraal onderdeel van onze strategie geworden. Hierdoor kunnen we in de dagelijkse praktijk beter sturen op wat wij willen als organisatie en wat onze medewerkers willen. Er is door haar inbreng meer aandacht gekomen voor HR issues en hoe dit op te lossen.
  www.cmpackaging.nl
 • Barnevelds Tandtechnisch Laboratorium: Marko de Kleine – Directeur eigenaar
  Ons bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid. We merkten binnen de directie dat we niet meer alles zelf wilden en konden doen. We wilden graag professionele ondersteuning op directieniveau. Dat is gelukt met de inzet van Ineke. Zij heeft een analyse van onze organisatie gemaakt, een plan van aanpak opgesteld, en geholpen met de implementatie. De begeleiding van de veranderingen binnen het directieteam was een belangrijke taak en het coachen van leidinggevenden, reorganiseren van taken van de leiding en begeleiding van de professionalisering van de organisatie als geheel. Tijdens de corona-crisis waren we maar wat blij dat ze er was: ze heeft onze directie en leidinggevenden rust gebracht in de stress en geholpen in een goede communicatie met de medewerkers. We zijn blij met wat Ineke in gang heeft gezet en gerealiseerd!
 • Lumiflex: Alex van Leeuwen – Directeur eigenaar
  Ineke heeft de HR rol ingevuld en als directieklankbord gefungeerd gedurende meerdere jaren op flexibele basis. Hierdoor hebben wij zo’n goede samenwerking opgebouwd, dat ik haar de directie van mijn bedrijf toevertrouw.
 • MBM: Eric Molenberg – Directeur eigenaar
  Ineke heeft in de rol als directieklankbord voor klanten van ons veel kunnen betekenen. Zij heeft ervoor gezorgd dat er beweging kwam in processen die al heel lang vast zaten. Dit komt door haar open opstelling en het vertrouwen dat ze geeft aan de directies van deze bedrijven. Dit heeft bij die organisaties geleid tot positieve veranderingen.
 • Xibis: Marcel Zakonski – Directeur eigenaar
  Uitblinken in je vak, dat is wat wij doen op het gebied van ICT. Wij ontzorgen onze kanten zodat zij zich volledig kunnen richten op hun corebusiness. Voor onze interne vraagstukken op het gebied van HRM zochten wij een partner met dezelfde ambities. Ineke heeft geholpen met de reorganisatie binnen de directie en in samenwerking met ons een HR strategie ontwikkeld die ervoor zorgt dat wij de juiste mensen op de juiste plek hebben. Zo kan iedereen zijn kwaliteiten en talenten op de juiste manier inzetten!

Benieuwd wat ik voor uw organisatie kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor een eerste kennismaking.